Jourtelefon: 026 - 25 32 59. DYGNET RUNT Dygnet runt! Jour Ljusne: 026-27 15 15. DYGNET RUNT Dygnet runt!

Solskydd


LoFVi erbjuder solskydd i alla dess former. Vår största leverantör av solskydd är Sandatex.

Persienner

Utrusta era fönster och fönsterdörrar med persienner. Persiennerna kan fås i ett antal olika kulörer enligt era önskemål.

Lamellgardiner

Lamellgardiner har ett brett användningsområde. Som solskydd, rumsavskiljning, inredning på kontor, hemma, i skyltfönster, i samlingssalar och på glaspartier. Det finns ett stort sortiment av textila lameller enfärgade och mönstrade i ett flertal färger. Dessutom finns trälameller "pinnväv" i olika färger. Manövrering manuellt eller med motordrift. "Normalbredden" på lamellerna är 127 mm. Kan även fås i 89 mm bredd.

Markiser

Låt skräddarsydda markiser i svensk design få dig koppla av och njuta av sommaren. Markiser ger dig fullständig kontroll över skugga och sol, utsikt och avskildhet. En markis låter dig anpassa ljus och värme under stekande förmiddagar och svala kvällar. Vi tillhandahåller markiser i alla dess storlekar och färger.

Rullgardiner

Rullgardiner dämpar ljuset och många vävar har reflekterande baksida som skyddar mot sol och värme, vilket i sin tur ger ett behagligare inom-husklimat. Finns i ett stort urval av kvalitetsvävar, i mängder av färger och mönster, samt med system och vävar för mörkläggning.
.