Jourtelefon: 026 - 25 32 59. DYGNET RUNT Dygnet runt! Jour Ljusne: 026-27 15 15. DYGNET RUNT Dygnet runt!

Spröjs

Spröjs är det rutnät som traditionellt sett är en vit indelning av fönstren på våra röda stugor i Sverige. Men spröjs finns i fler versioner än så, och nedan kommer en kort presentation av de spröjs vi säljer och tillhandahåller på Selins Glas.

Maximal Aluminimfönster


Maximal Aluminiumfönster erbjuder både utanpåliggande spröjs samt mellanglasspröjs till treglasfönster. Mellanglasspröjsen består av aluminiumlister som är monterade mellan glasen och upplevs som utanpåliggande spröjs på avstånd. Fördelar med mellanglasspröjs är att fönsterputsningen går obehindrat eftersom spröjsen inte är i vägen samt att dessa blir helt underhållsfria precis som övriga fönstret.

Tängers Snickerifönster

Med Tängers Snickerifönster finns olika sortes spröjs som tillval. Det finns både lösttagbara spröjs och spröjs som kittas i ytterbågen. Med Löstagbara kan du lätt ta bort spröjsen när du tvättar fönstren på utsidan. Det finns även mellanglasspröjs och glasdelande spröjspost. Dessa modeller har spröjsen mellan glasen vilket gör att de är lättare att underhålla samt lättare att tvätta fönstren utifrån. Precis som Maximals fönster ser dessa spröjs ut att sitta utanpå fönstret på avstånd.