Jourtelefon: 026 - 25 32 59. DYGNET RUNT Dygnet runt! Jour Ljusne: 026-27 15 15. DYGNET RUNT Dygnet runt!

Isolerade uterum/Vinterträdgård


Med ett isolerglas blir dina skjutdörrar och inglasningar inte bara en mer diffus gräns från ute och inne utan även en tydlig gräns av värmen inomhus och kylan utomhus.

Med isolerade rutor och dörrar från Sapa Group har du en glasvägg av högsta kvalitet. Du kan njuta av utsikten året runt utan att känna drag eller att det blir kallt vid rutorna. En glasvägg från Sapa har lika lågt U-värde som ett välisolerat treglasfönster (släpper ut lika lite värme som en vanlig yttervägg med fönster).

Klicka på länkarna nedan för att komma till produkblad (.pdf) om respektive skjutdörr.

Sapa Skjutdörr 2115 - Lämpar sig för uterum där kraven inte är lika höga som på partier i yttervägg. Skjutdörren är uppbyggd av isolerade aluminiumprofiler och isoleringen är av glasfiberarmerade polyamidlister. Dörrbladen löper tyst med rostfria hjul på rostfri räls.

Sapa Skjutdörr 2125 - Uppbyggt av isolerade aluminiumprofiler med karmdjup 117 mm och dörrbladsdjup 50mm. Isoleringen är 24 mm breda glasfiberarmerade polyamidlister. Skjutdörren löper med dubbla boogiehjul på en rostfri räls. Dörrbladet är förskjutet i förhållande till fasta partiet.

Sapa Skjutdörr 2160 - Uppbyggd av isolerade aluminiumprofiler med isolering av glasfiberarmerade polyamidlister. Lyftskjutdörren har lift-slide beslag för användarvänlig hantering. Dörrbladet skjuts lätt åt sidan i öppet läge och tätar runt om då dörrbladet sjunker ner några millimeter i stängt läge.

Sapa Skjutdörr Artline - Elegant, minimalistisk och exklusiv design. Skjutdörren är uppbyggd av isolerade aluminiumprofiler och är utformad för optimala glasytor och öppenhet i arkitekturen. Tröskeln är nedsänkt i golvet och karmen inbyggd i intilliggande väggar för att ge ett ramfritt intryck.