Jourtelefon: 026 - 25 32 59. DYGNET RUNT Dygnet runt! Jour Ljusne: 026-27 15 15. DYGNET RUNT Dygnet runt!

Om oss

 

AB Selins Glasmästeri grundades 1898 och sedan dess har utvecklingen genom kunskap, energi, hantverkmässighet, affärer och affärsutveckling fört företaget framåt till dagens situation som ledande aktör inom glas och plast. Företaget har idag ca 20 anställda och är verksamma inom tre parallella affärsområden: Entreprenad, Bilglas och Plast.

Entreprenad

Inom Entreprenad arbetar vi med både nybyggnad och reparationer. Konstruktionsarbete med kundens önskemål som grund (ofta som underentreprenör till företag med totalentreprenader) tas fram för den bästa pris/funktionslösningen. Storleken på uppdrag kan variera mellan en enkel reparationsruta i en gammal träram till ett flervåningshus eller en industrilokal med energiglas i fönster och dörrar och karmar av stål- och/eller aluminiumprofiler.

Det kan också gälla enskilda glasrutor för reparation, speglar och inglasningar där det används både glas, plast och där även takkonstruktioner ingår i leverans och installation. Hit hör också konstruktion och uppsättning av räcken och avskiljande transparanta mellanväggar. Arbetet utförs både i egna lokaler och hos kunderna.

Bilglas

Selins är ett auktoriserat bilglasmästeri vilket ger affärsområdet bilglas möjlighet att serva kunder med leverans av fordonsrutor samt byte av spruckna och kraschade fordonsrutor. Lagning av stenskott i bilrutor är en service som på senare tid blivit mycket efterfrågad: Ett nära samarbete med ett flertal försäkringsbolag gör att kunden får en rimlig kostnad.

Plast

Inom affärsområdet Plast levereras hela eller delar av skivor till tak, väggar, dörrar och fönster med plana och/eller profilerade skivor. Det som skiljer affärsområdet är att konstruktioner i olika plastmaterial tillverkas enligt kundens ritning eller skiss. Det kan röra sig om svängda, formade, raka och kantiga produkter i olika plastmaterial. Exempel är båtrutor, skyltställ, skyddsskärmar, olika slags kupor och tidsskriftshållare etc. allt oftast i transparant plast.

Länk till NT plast: http://www.ntplast.se